Apple

Apple 2023 prelazi na Android OS

Apple je najavio da će 2023 godine plasirati svoje proizvode na Android Operativnom sustavu. Da, naravno ovo je netočna informacija, ali smo htjeli vidjeti koliko će netočna informacija izazvati zanimanje kod čitatelja. Pošto su danas vremena takva da lažne i netočne vijesti bolje plasiraju i čitaju, ovim putem zbog istraživačkog karaktera samo odlučili plasirati “fake news” kako bi uradili statističku analizu kod čitatelja.

Apple
Apple Android

Apple iOS ili neki drugi je pitanje ukusa

Bilo da se radi o Apple iOSu, Androidu ili pak Harmony OS, svaki od njih ima neke svoje čari. Prednosti i mane su sastavni dio svakog operativnog sustava, pa tako i ovih. Nećemo ulaziti u dilemu koji je bolji, sve je stvar ukusa i vlastitog izbora. Neki su se vremenom navikli na neki OS i samim time i dalje koriste taj operativni sustav jer ga poznaju.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo vi sami odlučujete o onome što kupujete, ali u jednom se moramo složiti da svaki od operativnih sustava ima svoje čari za korisnike koji ga koriste. Ova iduća vijest o povećnju memorije na iPhoneima je točna pa je možete pročitati >>>OVDJE<<<

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button