Apple

Apple lansira više uređaja ove jeseni 2021.

Apple bi ove jeseni mogao ugostiti više događaja pri lansiranju proizvoda, tvrde izvješća, a novi iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, operativni sustavi i usluge zakazani su za objavljivanje.

Apple 2021
Apple 2021

Program Apple

Apple se često voli pozicionirati kao velika tvrtka s unutarnjom kulturom, ali ne znam niti jednu tvrtku u ranoj fazi u kojoj je matrica proizvoda toliko narasla da moraju aktivno razmatrati višestruke događaje.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

To je jako daleko od Applea oko 1999. godine, kada je Steve Jobs uspio opisati Apple u kvadrantu na temelju prijenosnih i stolnih, potrošačkih i profesionalnih segmenata računala. Iako svi Appleovi proizvodi još uvijek stanu na jedan stol, stol je veći i tvrtka mora zakazati više vremena za sve rasprave.

U današnjem Appleu ne samo da su podjele između različitih kvadranata postale mnogo elastičnije, već se i asortiman proizvoda proširio nošenjem, uslugama, ponudom streaming televizije, profesionalnim i potrošačkim softverom, mobilnim uređajima i pametnim telefonima, s očekivanjem daljnjeg proširenja kategorije proizvoda, osobito oko zdravlja, AR -a i prijevoza.

apple

Apple je također bio domaćin više događaja prošle godine, predstavivši Apple Watch i nove iPad -e u rujnu, nadolazeći s iPhoneom 12 i HomePod mini u listopadu, a onda nam je u novembru bilo nevjerojatno s prvim Apple Silicijskim Macovima.

To što Apple sada ponovno planira više lansiranja ima smisla, s obzirom na to koliko ima o čemu pričati. Što očekujemo od tvrtke?

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Što očekujemo ove jeseni?

  • iPhone 13: 5.4-, 6.1- and 6.7-inch models as with iPhone 12. A smaller notch, faster A15 processor and improved AMOLED display. Expect cinematic video, photographic styles using AI to improve highlights, shadows, and so on. The device is expected to see strong demand and to boast more support for mmWave and maybe an in-screen Touch ID sensor.
  • iPad (Ninth generation): Slimmer bezels, larger display, faster A13 Bionic processor.
  • iPad mini 6: Slimmer bezels and larger display, faster processor.
  • iOS, tvOS, iPad OS, macOS, and watchOS.
  • 14- and 16-inch M1X MacBook Pro, revamped design, mini-LED displays, MagSafe and more.
  • Apple Watch Series 7: Redesigned with faster display and processors.
  • Third-generation AirPods, more like AirPods Pro with better audio technology.
  • A push behind Foundation and Apple TV.

Sve isto je, ali ništa isto nije.

Poznavajući Apple, mnogi uređaji su slični i to veoma slični. Što se tiče vanjskog izgleda skoro su pa identični čak i 3 serije u nazad. Svi se sjećamo fore s iPhone 10 i iPhone 11 kada se pojavila 3. kamera. Tada je bilo IN kupiti camera cover i pokriti prednju kameru da vam iPhone izgleda novije. Gledajući korisnike iPhonea da se najviše zaključiti da imaju problema s kapacitetom baterije. Osobno sam se uvijerio s iPhone 7 Plus da sam imao abnormalno trošenje baterijie.

Kapacitet je pisao 96% nakon par mjeseci korištenja, ali baterija nije mogla izdržati ni 50% od onog dana kad sam ga kupio. Zašto? Ne znam točan odgovor, ali nije strano vidjeti korisnika iPhonea da često nose PowerBank ili punjače uz sebe. Skidam im kapu u njihovoj sigurnosti. Po meni jako brilijantan uređaj što se tiče sigurnosti. Njihov iCloud je po meni jedno savršenstvo koje je jako jako zaštitilo korisnika kao i sam uređaj. Dizajn također, prepoznatljiv i uvijek moderan.

Mnogi ga koriste da bi iskazali svoj neki status u novcu ili moći. Mnogi freakovi koji se bave IT ili recenziranjem ne koriste ga, jer znaju o kakvom se mobilnom uređaju radi ali za mnogo novaca. Za mene je mana što je skup, baterija kao i sam iOS, dok bi mu dao prednost za dizajn i sigurnost. Kao i sam ekran te prednja kamera. Sve u svemu iPhone i njihovi proizvodi su brend. Osobe koje su ga nekad imale većinom ga imaju i danas. Navika je takva, teško se prebaciti na neki drugi OS.

U svakom slučaju vaš je izbor uređaja koji vam najviše odgovara, s ovim svakako niste pogriješili.

iPhone 13 možda sa satelitskim prijemom signala, post možete pročitati >>>OVDJE<<<

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button