Gaming

Besplatne igre putem Amazon Prime Gaming – Studeni 2021

‎Postoji tona pretplata iz kojih obožavatelji mogu dobivati besplatne igre svaki mjesec, kao što su Xbox’s Games with Gold, PlayStation Plus, Epic Games Store i još mnogo toga. Obožavatelji ipak ne bi trebali propustiti ‎Amazon Prime Gaming,‎pogotovo zato što već dolazi s ‎‎Amazon Prime‎‎- nezaobilaznom pretplatom za online kupce. Svaki mjesec Amazon Prime izdaje pregršt igara koje se mogu zadržati nakon završetka razdoblja.

Prime Gaming

‎Amazon ima metodu objavljivanja hrpe manjih igara predvođenih trima većim igrama je u najmanju ruku zanimljiva, a ista je metoda i za Studeni 2021. godine.‎

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

‎Dok su Amazonove besplatne listopadske igre vodili ‎Star Wars: Squadrons, Alien Isolation i Ghost Runner‎‎, igre u studenom predvodi Dragon ‎‎Age: Inkvizicija, Control: Ultimate Edition‎‎ i Rise of the Tomb ‎‎Raider‎. Svaka od njih su sjajne PC igre koje obožavatelji ne bi ‎‎trebali propustiti .

Veliki naslovi na Prime Gaming za studeni 2021

 Control: Ultimate Edition sa 2 DLC

Control

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age Inquisition

Rise of the Tomb Raider

The Rise of the Tomb Raider

Ostale igre dostupne za preuzeti na Prime Gaming :

Rogue Heroes

Liberated

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Puzzle Agent 2

Demon Hunter 2: New Chapter

BAFL – Brakes Are For Losers

Secret Files: Sam Peters

F P

Jedan od osnivača Balkan Tech Sectora. Puno radno vrijeme kao Telekomunikacijski Tehničar za vodećeg Europskog operatera. Hobi game strimer na FB.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pročitajte također
Close
Back to top button