Gaming

Besplatne igre za PS4 i PS5 za 10 i 11/2021

Besplatne igre za PS4 u PS5 za listopad/oktobar 2021

Hell let Loose PS5

Hell let Loose PS5
Hell let Loose PS5

Ova pucačina iz prvog svjetskog rata simulira razmjere i taktiku nekih od najvećih ratnih sukoba. Igrači imaju 50v50 borbi i nekoliko sastava/uloga koje igrači mogu preuzeti u igri, a zapovjednik također uvodi elemente strategije u stvarnom vremenu kroz stjecanje i raspodjelu resursa. Trenutni načini igre usredotočeni su na snimanje i kontrolu igranja, a jedno od njegovih najvećih prednosti su nevjerojatno detaljne karte. Plaža Omaha, Hill 400, Staljingrad, Kursk i drugi uključeni su, osmišljeni i temeljeni na svojim kolegama u stvarnom svijetu kroz satelitske snimke, povijesne snimke iz zraka i rekreaciju na razini ulice. Svaka karta ih koristi u različitoj mjeri, naravno, ali one su točne koliko i svaka druga igra.

Mortal Kombat X PS4

Mortla Kombat X PS4
Mortla Kombat X PS4

Mortal Kombat X srednja je igra u najnovijoj priči o brutalnoj borbenoj franšizi. Nastavak je Mortal Kombata iz 2011. i dolazi prije Mortal Kombata 11, posljednjeg ulaska u franšizu. Iako je prilično očito, radi se o 1v1 PvP ili CPU borbenoj igri koja se fokusira na hardcore kombinacije, snažne napade i još mnogo toga. Njegov način priče fokusira se na Shinnoka, njegovu amajliju i sudbinu Earthrealma, a potrebno je oko 6 sati da se pobijedi. Općenito, takva je igra definirana popisom igrača, s likovima za igru Mortal Kombat X koji su solidni – 24 lansirna lika, 9 DLC -a (i s nekim horor likovima za sezonu.)

PGA Tour 2K21 PS4/PS5

PGA Tour 2K21 PS4/PS5
PGA Tour 2K21 PS4/PS5

PGA Tour 2K21 nevjerojatno je temeljit simulator golfa. Ima sve odlike ne samo golfske igre već i dobre igre. Igrači mogu pristupiti načinu rada u karijeri, nastojeći postati prvak FedExCupa igrajući uz PGA Tour profesionalce poput Justina Thomasa. Nekoliko tečajeva inspirirano je stvarnim tečajevima, ali igrači i dalje mogu osmisliti i personalizirati svoj lik kako god žele, kao i napraviti prilagođene tečajeve kako god žele. Doista, PGA Tour 2K21 nudi sve mogućnosti koje bi bilo kome trebale, od promjena u osnovnoj igri, promjena pravila, društvenih igara i klubova dotjeranih prema standardima igrača.

U zagrebu otvoren Gaming centar od 1 milion EUR. Možete pročitati >>>OVDJE<<<

Besplatne igre za PS4 u PS5 za studeni/novembar 2021

Marvels Avengers PS5

Marvels Avengers PS5
Marvels Avengers PS5

Najmoćniji heroji svijeta okupljaju se u Marvelovim Avengersima – spektakularnom akcijskom RPG -u koji sjaji na PS5 s 4K rezolucijom, slikama od 60 sličica u sekundi i mnoštvom opsežnih poboljšanja DualSense. Od sjajne kampanje za jednog igrača u kojoj igrači igraju kao gospođa Marvel do sve veće online igre za više igrača zahvaljujući stalnim besplatnim padovima sadržaja, Marvelovi Avengers zabava je za ljubitelje super junaka posvuda.

Bloodstained: Ritual of the Night PS4

Bloodstained: Ritual of the Night PS4
Bloodstained: Ritual of the Night PS4

U biti duhovni nasljednik omiljene franšize Castlevania, Bloodstained: Ritual of the Night donosi koncept akcijske RPG -a te platformiranje akcijskih udaraca i vrištanja na moderne konzole. Sviđaju vam se igre u stilu Metroidvanije? Zatim Bloodstained: Ritual of the Night će apsolutno, pozitivno biti vaša vrsta stvari.

Judgment PS4

Judgment PS4
Judgment PS4

Prva od ambiciozne spin-off serije iz prostrane franšize Yakuza, Judgement ima igrače koji preuzimaju ulogu osramoćenog bivšeg odvjetnika koji tjera njegove kosti na rješavanje manjih slučajeva i pomaganje ugroženima. Naravno, ne treba dugo da smeđe stvari dođu u vrtlog i naš junak Yagami se nađe uhvaćen u masivan slučaj sa širokim posljedicama u ovoj zapanjujućoj detektivskoj akcijskoj avanturi (nastavak je također izašao-i jako je dobro)

Sve u svemu besplatno je uvijek dobrodošlo. Bez obzira koji tip igre volite, sigurno će vas jedna od ovih igrica privući da ih preuzmete odnosno downloadujete na vašu konzolu. Možete ih sve preuzeti možda vas koja od njih iznenadi u pozitivnom smislu.

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button