Izbor Urednika

Bespoke Jet, Samsungov usisivač koji želi parirati Xiaomijevim usisivačima

Bespoke Jet je proizvod od Samsunga koji je prvobitno namijenjen čišćenju vaših domova i ureda. Da bi vratili jedan dio tržišta, Samsung se pored proizvodnje čipova, mobitela, televitzora okrenuo proizvodnji pomagala za vaš dom. Tako je nastao njihov Bespoke Jet.

Bespoke Jet
Bespoke Jet

Kratke karaktersitke Bespoke Jeta

Bespoke Jet je lagan, snažan i prilagodljiv štapni usisivač dizajniran da olakša čišćenje. Praktičnog dizajna, njegov LCD digitalni ekran omogućava da intuitivnije kontrolirate i održavate svoj usisivač.

Vrijeme punjenja traje 3 sata i 30 minuta, dok s punim kapacitetom baterije bi trebao raditi oko 60 minuta. Kako kažemo trebao raditi to je pod idealnim uvjetima testiranja koji proizvođač izvuče najbolji rezultat te s njim pravi promidžbe. Kako iz Samsunga tvrde da nakon 5 godina korištenja, kapacitet baterije bi trebao biti na 70%, ali opet tvrdimo da je to uz minimalne radove recimo 1 na tjedan da se koristi.

Bespoke Jet Complete

Lagan je za održavati odnosno čistiti, te uz njeg ne dolaze vrećice. Svakako uz njeg dolaze razna pomagala, te dolazi u 2 verzije. Bespoke Jet koji košta oko 1200 EUR te verzija Complete Ekstra koja košta oko 1500 EUR. Standardna verzija stiže s 1 baterijom te koristi boju Misty white, dok complete extra dolazi s 2 baterije i dostupan je u zelenkastoj i plavoj boji.

Kvalitet usisivača

Što se tiče Samsung uređaja ne moramo sumnjati u kvalitet izrade kao i pouzdanosti. Samo se postavlja pitanje dali izdvojiti tolike novce za usisivač. Svakako je moderan i jak, praktičan za naš dom, ali cijena je malo paprena za naše standarde. No tko ima novaca i često usisvava dom, priuštit će si usisivač.

Nedavno je Samsung predstavio odličan mobilni uređaj te o njemu možete više pročitati >>>OVDJE<<<

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button