Gaming

Call of Duty najavio Vanguard

Activision je predstavio svoj novi nastavak kultne igrice Call of Duty. Ovaj nastavak će nositi naziv “Vanguard” Što možemo očekivati u ovom nastavku zasigurno su neki noviteti ili možda ono što smo već vidjeli?

Call of Duty Vanguard
Call of Duty Vanguard

Call of Duty Teaser ne otkriva puno

Activision odnosno njihov Call of Duty nikad nije u najavama otkrivao puno toga. Zapravo uvijek je maksimalno skrivao ono što bi ga trebalo istaknuti, ali ipak nekako se potrude da u teaser videu objave jedan taj ulomak čari same igre. Naime koliko je već od prije poznato opet se vraćamo s COD u WW2. Kao i kod drugih igrica pogotovo Battlefielda, Call of Duty također se mora bazirati na Modern warfare, WW1 te WW2 ili Future warfare kao Battlefield. Kako teaser izgleda možete pogledati Official teaser:

Call of Duty Vanguard

Multiplayer

Ne znamo što će ponuditi COD što se tiče Multiplayera. Dal će imati svoj Single player i to moramo vidjeti. Dal će biti Battle Royale odnosno mod Warzone, odnosno hoće li biti klasičan multiplayer, morati ćemo pričekati par dana. Ove sve informacije su minimalne, a Activision je poznat po tome što ne cure informacije prije zakazanog datuma kad je službeno predstavljena objava same igre.

COD Vanguard
COD Vanguard

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button