Gaming

Najavljen je F1 2021. Donosi mod s pričom zvan Braking Point

Electronic Arts i Codemasters su pokrenuli priču o Formuli 1 2021. Također donosi nešto novo u samom F1 2021. Kako stvari stoje možemo je očekivati na popularnim platformama PC, XBOX, PS4 i PS5. Većina glasina koje ste možda čuli o F1 2021 na kraju je bila istinita. Dakle, Formula 1 dobiva svoj prvi mod s pričom, zvan Braking Point. U njemu ćemo pratiti vozača koji se probija iz ranga Formule 2 do svijeta Formule 1, a iskusit ćemo uspone i padove na samom trkalištu, ali i izvan njega. Više detalja o Braking Point modu bit će otkriveno u nadolazećim tjednima. Electronic Arts već dugi niz godina priprema Formulu 1 igru za naše konzole. Tako je i ove godine sukladno prijašnjima pobrinuo se da nam što bolje dočara čari igre, te samim time nas žele približiti stvarnosti uživanja u F1.

Druga značajni novitet vezan je uz ono što su fanovi Formule 1 tražili godinama – mogućnost igranja karijere u dvoje. Karijera će se od sada moći igrati s prijateljima kooperativno ili natjecateljski, a svaki igrač sam će odlučivati o svojim postavkama za asistencije prilikom vožnje.

Nova opcija Real-Season Starta će biti za igrače koji žele započeti sezonu s aktualnim, stvarnim poretkom u Formuli 1. Doduše, kako je sezona već u tijeku, igrači će pomoću Real-Season starta moći odvoziti preostalih 14 utrka. Na službenoj stranici EA postoji već PRE ORDER odnosno pred narudžba Formule 1 2021 za vašu konzolu ili PC.

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button