Windows

Jel vrijeme da Windows 10 legaliziramo? Jeste za 12 EUR!

Neponovljiva akcija u Microsoftu. Ovog puta je Windows 10 PRO za neijerovatnih 12 EUR. Zvuči ludo, čudno ili neistinito? E pa istinito je. Microsoft je ponudio doživotnu licencu za Windows 10 za svega 12 EUR. Platforma CDKDeals je ponudio lijepu paletu Microsoftovih proizvoda i to po veoma pristupačnim cijenama.

windows
Windows

CDKDeals ponuda

CDKDeals.com je ponudio niz Microsoftovih proizvoda po jako pristupačnoj cijeni. Vrijeme je da se mi Balkanci napokon “reguliramo” s softwerima na našim računalima. Windows 10 PRO možete kupiti za već 12.66 EUR kao doživotna licenca. Također tu je MS Office 2016 Plus za svega 20.64 EUR kao i MS Office 2019 PRO Plus za 35.34 EUR.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sukladno verzijama kako izlaze ove godine, stari proizvodi su cjenovno dolje. I dalje će se koristiti Windows 10 kao i MS Office 2016 još jedno dobro vrijeme. Općenito kod nas na Balkanu, pogotovo u Bosni i Hercegovini kao i Srbiji te ostalim zemljama popularna je Crackirana verzija Microsoftovih proizvoda. Sada je prilika da se ugrabi regularno proizvod i vaš računar jednostavno legalizirate.

Kako legalizirati piratski/crakcirani Windows 10?

Vrlo jednostavno. Nakon kupovine key odnosno ključa s CDKDealsa morate utipkati novi ključ. U tražilici pored Start ikone jednostavno upišete “activation settings” zatim prilikom otvaranja prozora birate opciju “change product key”. Nakon klika na biranu opciju, WIndows vas pita dal želite aktivirati putem novog ključa ili putem telefona. Izabirete opciju da aktivirate putem ključa te unosite ključ koji ste dobili prilikom kupovine s CDKDealsa. Nakon toga bi vam se u Activation settingsu trebalo pojaviti da je “Windows 10 is activated” i način na koji je aktiviran.

Windows
Activate

Ponuda originalnog i trajno aktiviranog softwera

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

Dolazak Win11

Najavljena je 11. verzija ovog operativnog sitema. Mi smo već prije pisali o tome te možete svakako pročitati na našem portalu na ovom >>>linku<<<. Skladom okolnosti predstavljena nova verzija automatski obara potražnju za trenutačno aktivnom verzijom koja je u ovom slučaj s brojem 10. Oni koji razmišljaju o kupovini licence, čekaju izravno izlazak Win11 kako bi se pretplatili za tu licencu. Na zapadu može biti jer njima je sasvim normalno izdvojiti par stotina eura za “legalan software”, dok je to kod nas na brdovitom Balkanu znanstvena fantastika ili glupost. Svi scrollamo the pirate bay kako bi prošli “džabane”.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Iskreno imam već 2 godine aktiviran Win 10 i mogu vam reći da nemam tih problema da mi non stop se pojavljuju neki poskočni prozorčići da aktiviram software na svom uređaju. Tada prije 2 godine sam također pronašao ključ jeftino pa samo odlučio odvojiti 30 EUR kako bih ga kupio. Od tada ga koristim bez ikakvih problema. Također nisam instalirao nikakav dodatni Antivirus jer smatram da za moje potrebe je sasvim dovoljan Defender.

Koje su razlike između 10 i 11?

Gledajući na prvu, 11. je preuredila početni zaslon i sučelje. Dodane su neke nove funkcije, kao i što su neke uklonjene s početnog Start Menua. Gledajući u razliku, naveli bi kao razlika između 7/8 i 10. Trebati će vam malo vremena da se priviknete na novo sučelje. U pozadini je sve skoro pa isto kao na 10. Sve je tu od control panela pa na dalje. Ipak nije toliko radikalan skok u izmjeni sučelja.

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button