Android

Nakon 2 godine HTC predstavio model Desire Wildfire E3

Povratak HTC-a?

Nakon 2 godine HTC predstavio mobitel modela Wildfire E3. Zadnji model koji su plasirali na tržište je bio u 2019. Nagli pad prodaje HTC modela se dogodio kad su tržište preuzeli Huawei i Xiaomi. Samsung nitko ne može skinuti s trona, ali ovi niže rangirani se bore za opstanak. Što donosi novi HTC idemo pogledati:

Karakteristike HTC Wildfire 1E Plus

Po karakteristikama neće biti premium performansi. Samo kućište mu je rađeno od plastike, kao i plastičnim okvirom. Prednja strana je naravno staklena, a zadnja je plastična. Prednja kamera je 13mpx dok je selfie također 13mpx. Baterija mu je 4000 mAh te ga pokreće Octa core Cortex A53 processor. Izlazi u 2 verzije memorije, a to su 64/4 i 128/4 GB interne i radne memorije. Dimenzija je 6.5″ te ima fingerprint senzor s desnu stranu. Gledajući ne znamo čime žele očarati tržište na ovakvom modelu.

htc

Inače HTC je jedno vrijeme proizvodio izuzetno kvalitetne mobitele. Mnogi od nas su bili fanovi tih modela, jer nisu bili klassika kao Samsung modeli. Ali izgleda Samsung je opstao na istim modelima, dok je HTC klonuo. Ali evo nakon 2 godine su se potrudili i izbaciti novi Wildfire E3 na tržište. Nadamo se da im ostaje ista tehnologija unutar HTC-a. HTC je po govoru servisera mobitela bio jedan od najgorih odnosno najsloženijih mobitela za popraviti. Među prvim je počeo lijepiti ekran za tijelo mobitela pa se na njemu tražilo grijanje da bi se odlijepio. Pri povratku tog ekrana taj mobitel više nije bio isti. Pogotovo na našim balkanskim servisima se koristilo klasično ljepilo pa je to kasnije bilo katastrofa. Podlijevala se voda kao i prašina od sami ekran. Pa s jednu stranu drži a s drugu jedan dio ekrana viri van framea.

htc

Nadamo se da će uspjeti opstati na tržištu mobilnih telefona, te se nadamo da će nas s novim modelima zainteresirati pri kupovini novog ljubimca.

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button