Android

OxygenOS ažuriranje za starije OnePlus modele

OnePlus se zaista trudi održati svoj portfelj pametnih telefona ažuriranim. Čak i kada nadogradnje stignu, sve češće unose nove greške – na primjer, Android 12 beta je mnoge OnePlus 9 mobilne uređaje onemogućio (soft brick). Dakle, razumio bih ako ste sumnjičavi u vezi s tim, ali OnePlus je predstavio svibanjsku sigurnosnu zakrpu za OnePlus Nord N100, 6 i 6T.

Dnevnik promjena za OxygenOS ažuriranje za sva tri uređaja prilično je mali, a jedini drugi unos je onaj o ispravcima programskih pogrešaka i poboljšanoj stabilnosti sustava. Tvrtka se ne bavi onim što je točno popravljeno, ali samo se nadamo da ažuriranje neće uvesti nove probleme.

Sva tri telefona trebala bi primiti ažuriranje za Android 11 – zadnju službenu verziju OS-a za sve njih, ali korisnici će morati pričekati neko vrijeme. OnePlus 6 i 6T dobit će Open Beta tek negdje u kolovozu, što znači da će stabilno ažuriranje biti predstavljeno bliže kraju 2021. Međutim, ako se pitate o alternativama, možda ćete biti sretni kad saznate da LineageOS ima Android 11 ROM-ove za oba ova uređaja.

OxygenOS 10.3.11 ažuriranje za OnePlus 6 i 6T i OxygenOS 10.5.8 (10.5.10 za EU) za Nord već su započeli s uvođenjem. Ako još niste dobili svoje ažuriranje i želite ga isprobati, možda ćete htjeti provjeriti neslužbenu aplikaciju Oxygen Updater – koja će vam pomoći da nabavite najnoviji OTA.

F P

Jedan od osnivača Balkan Tech Sectora. Puno radno vrijeme kao Telekomunikacijski Tehničar za vodećeg Europskog operatera. Hobi game strimer na FB.

Povezani članci

Back to top button