Gaming

PC igre koje izlaze u travnju i svibnju

Kalendar za proljeće 2021.

Još uvijek smo u prilično opuštenom razdoblju za nova izdanja PC igara. Kašnjenja uzrokovana Covid-19 (i drugim stvarima) gurnula su brojne igre na kraj ove godine, ili sve do 2022. Na primjer, velika strateška igra nalik na Civilization, Humankind je planirana za travnj, ali neće biti vani do kolovoza jer studio radi na rješavanju povratnih informacija iz beta testova.

Puno je razloga da ažuriramo drajvere naših grafičkih kartica ovog travnja i svibnja, iako u svibnju dolazi puno većih stvari: Resident Evil Village, remasterirana trilogija Mass Effect i Arkaneova sljedeća igra, Deathloop. Nije loša postava, posebno za one koji su privrženi igrama za jednog igrača. (Samo igre Mass Effect mogle bi trajati za normalnog igrača nekoliko mjeseci.)

Evo nekoliko igara kojima se najviše radujemo u travnju i svibnju

Travanj

Outriders | April 1

OUTRIDERS

Kooperativna pucačina iz studija koji je napravio Bulletstorm. Do sada je dobio mlak prijem – a tehnički problemi frustrirali su brojne igrače. Ipak, možete isprobati besplatni demo.

Svibanj

Resident Evil Village

igre
7. Svibnja

Mnogo je rečeno o visokoj, seksi negativki Lady Dimitrescu, ali Resident Evil Village nije samo igra za ljude koji žele javno izjaviti da su napaljeni. Također je za ljude koji vole sablasne horor igre za preživljavanje.

Mass Effect: Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition - EA Official Site
14. Svibanj


Originalna BioWare znanstveno-fantastična RPG trilogija, remasterirana. Najviše se radujem ponovnoj reprodukciji Mass Effect 1, jer bi upravo ova igra trebala imati najviše koristi od nadogradnje.

Subnautica: Below Zero

Subnautica: Below Zero on Steam
14. Svibanj

Nastavak jednog od naših omiljenih igara preživljavanja za jednog igrača, napušta Early Accessa na Steamu. Ista ideja kao i Subnautica, ali ovaj put je stvarno hladno.

Deathloop

DEATHLOOP
21. Svibnja

Ovo je sljedeća igra iz Arkanea, par studija poznatih po Arx Fatalisu, Dishonoredu, Preyu i općenito održavanju imerzivnog sima na životu. Riječ je o dvobojima atentatora uhvaćenih u vremenskoj petlji, što zvuči kao prilično cool premisa. Imamo velike nade.

F P

Jedan od osnivača Balkan Tech Sectora. Puno radno vrijeme kao Telekomunikacijski Tehničar za vodećeg Europskog operatera. Hobi game strimer na FB.

Povezani članci

Pročitajte također
Close
Back to top button