Recenzije

Phomemo P12 termalni printer – Recenzija

Zamislite samo sve minute koje možete uštedjeti ako su vaše kutije za pohranu, kablovi ili fascikli pravilno označeni.

Što se tiče organizacije kućanstva, printer etiketa može vam biti od velike pomoći. Phomemo P12 Labeler nudi gotovo zapanjujući niz fontova, okvira i simbola.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

S jednostavnim sučeljem aplikacije, vrlo je jednostavan za korištenje i kreiranje etiketa. Ovaj smo gadget testirali više od tjedan dana, koristeći ga za izradu naljepnica za razne kućanske potrepštine.

Nakon temeljite procjene procesa postavljanja, dizajna i ukupnih performansi, utvrđujemo isplati li se kupiti Phomemo P12 .

Phomemo P12 inspirirao nas je da se organiziramo. Sučelje nam se učinilo lakim za korištenje. U nekoliko minuta smo tiskali naljepnice za razne namjene. Jako nam se svidio izgled zadanog fonta – istaknuta crna slova na oštroj bijeloj podlozi za označavanje osnovnih stavki poput kartica i omotnica.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
Phomemo
Phomemo P12

Budući da je papir za podlogu podijeljen po sredini, uklanjanje je jednostavno. Naljepnice se lijepo ističu, posebno na našim mapama jarkih boja.

Nakon što smo ispisali neke jednostavne naljepnice, htjeli smo postati malo kreativniji. Aplikacija za iOS/Android ima mnogo prilagođenih okvira , simbola i fontova za odabir, ali ograničeni ste na tri retka teksta po naljepnici.

U aplikaciji imate 23 fonta, 67 okvira i više od 1096 simbola, nudeći naizgled beskrajnu količinu prilagodljivih opcija za odabir.

Naljepnice nisu toliko elegantne ili umjetničke koliko bismo željeli, ali od ovog malog gadgeta možemo očekivati ​​samo toliko. Uostalom, to je printer naljepnica, a ne pisač visoke tehnologije. Izgled naljepnica mogli bismo poboljšati naručivanjem trake u različitim kombinacijama boja, poput crvene na bijeloj ili bijele na zelenoj.

Trake za termalni printer Phomemo P12

Uzorak trake s uloškom koji se isporučuje ispisuje samo bijele naljepnice s crnim slovima, što nas ograničava. Budući da se radi o termalnom pisaču, boja naljepnica ovisit će o instaliranom ulošku trake. Prilikom kupnje dodatnih uložaka postoji mnogo mogućnosti odabira boja. Uzorak koji dolazi s jedinicom sadrži 12 mm trake sa crnom bojom na bijeloj podlozi.

Traka ili naljepnice su otporne na vodu, ulje , kemikalije i ostale vanjske učinke. Moramo napomenuti da prilikom kupovine trake treba pripaziti pošto dolaze u mnogo boja i namjena. Posebno se ističe traka sa plastičnom zaštitom koja je namjenjena za extremne uvijete,primjer označavanje odjeće jer je otporna na vrućinu i na vodu.

Phomemo p12 trake


Specifikacije

Phomemo printer je prenosiv, malih dimenzija sa napajanjem putem 6 AAA baterija. Kako proizvođač tvrdi sa jednim setom baterija moguće je ispisati 15 traka. Da napomenemo jedna traka je duga ca 4 metra. Životni vijek print “glave” iznosi 50 KM, da dobro ste pročitali , 50 kilometara. Što bi trebalo biti dovoljno i za najzahtjevnije korisnike.

ModelPhomemo P12 series printer
ColorBlack/White/Green
Print MethodThermal and Transfer Technology
Print Head Life50KM
Resolution203dpi
Data TransferBluetooth 4.0
Net Weight180g
Battery Type6 AAA batteries
Support SystemAndroid and IOS
Label width range12mm (0.47″)
Paper styleContinuous label
Paper featureWater resistant, abrasion resistant, oil resistant, strong adhesive
Termalni printer
Napajanje putem 6 AAA baterija.

Aplikacija za iOS/Android

Phomemo P12 ima svoju aplikaciju za izradu etiketa imena PrintMaster. Aplikacije je vrlo jednostavna za upotrebu. Omogućuje vam dodavanje preko 1000 simbola, 69 okvira ili 23 ponuđena fonta. Možete promijenuti i smijer teksta iz vodoravnog u okomito.

Aplikacija također ima povijest ispisa tako da može već isprintane naljepnice ponovno isprintati. Ako namjeravate više puta ispisivati ​​iste naljepnice, nećete ih morati ponovno stvarati od početka.

Zaključak

Phomemo je naizgled mali al je vrlo moćan printer. Lakoća korištenja i kreiranja naljepnica za razliku od printera sa fizičkim tipkama je veliki plus . Sa cijenom od nepunih 30€ dobijete kompaktan printer koji možete nositi sa sobom i u bilo kojem trenutku ispisati naljepnice ako vam zatreba.

Phomemo P12 printer etiketa

Cijena - 10
Kvalitet ispisa - 9
Funkcije - 10
Dizajn - 9

9.5

Kompaktan i vrlo dobar printer

Odličan mali printer za organizaciju vaših stvari sa etiketama. Velik izbor fontova, okvira te simbola. Odličan kvalitet ispisa. Mobilan i kompaktan. Jednostavna aplikacija za kreiranje etiketa. Sve to dobijete za cijenu od 29 €.

User Rating: Be the first one !

F P

Jedan od osnivača Balkan Tech Sectora. Puno radno vrijeme kao Telekomunikacijski Tehničar za vodećeg Europskog operatera. Hobi game strimer na FB.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button