Android

Rezervirajte Galaxy S22 i osvojite 50 USD popusta

Danas je Samsung najavio da ukoliko rezervirate prednarudžbu za Galaxy S22 ili Tab 8, osvajate 50 USD popusta na kupovinu. S obzirom na cijenu koja je, ovaj popust je sitnica, ali recimo možete ga iskoristit za kupovinu punjača ili kvalitetne maskice za novi Samsung

Priopćenje od strane Samsung

Samsung Galaxy S 22 pre-order
Samsung Galaxy S 22 pre-order

Kako su najavili očekuje se uskoro Galaxy S22, Galaxy S22+ te Galaxy S22 Ultra kao i Tab 8. Znamo da će cijena paprena biti ali po GSM areni već par dana je daleko najčitanija recenzija od svih mobitela. Danas je preko 40 000 ljudi pročitalo novosti koje donosi Samsung, mada ništa što nije viđeno kod drugih.

Postaje pomalo tragično pa i komično da vam nude popust za uređaj od 1300 USD daju popust koji je simboličan, ali eto, ne kupuje plitkog džepa nitko novi Galaxy. Možda marketinški trik koji mnogi vole da im netko daruje, ali slabi su to pokloni.

Možda je bolje bilo recimo da su darivali veći kapacitet baterije ili brži punjač. Svi bi od toga imali koristi, što misle i kako misle uskoro ćemo saznati.

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button