Android

Samsung S20 FE ažuriranja

Samsung S20 FE odnosno Final edition je zadnja verzija Samsung telefona u seriji S20. Svi znamo da se redovno brinu o ažuriranjima pa neki korisnici često negoduju zbog toga. Nije mi jasno zašto ako par puta godišnje imate neku zakrpu. Tu i tamo možda nekome smeta što dolazi do ažuriranja, ali svakako je jedna neizostavna stavka ukoliko želimo povećati sigurnost i smanjiti rizike u radu uređaja.

Samsung S20 FE
Samsung S20 FE

Služebno priopćenje iz Samsung-a

Dobro došli u čvorište za ažuriranje Samsung Galaxy S20 FE. Ovdje ćete pronaći najnovije informacije o ažuriranjima Samsungovog vodećeg sklopivog telefona. Detaljno ćemo opisati trenutne verzije softvera za uređaj i upozoriti vas ako se pojavi novo ažuriranje. Samsung obično redovito objavljuje ažuriranja za jedno korisničko sučelje, ali na dostupnost mogu utjecati varijanta, operater i regija.

Trenutna stabilna verzija: Android 11
Kada će Galaxy S20 FE dobiti Android 12? 2022 (procijenjeno)
Najnovija ažuriranja Samsung Galaxy S20 FE

  1. listopada 2021 .: Samsung sada uvodi sigurnosnu zakrpu za listopad 2021. zajedno s novim ažuriranjem (h/t SamMobile). Dovođenjem firmwera G781BXXS4CUI1 do korisnika 5G modela u Europi, stvarni detalji poboljšanja, ispravci grešaka i dodataka značajki zasad su nepoznati. Očekujte da će Samsung u dogledno vrijeme baciti više svjetla na ugađanja.

Ako niste u Europi, možete očekivati ​​da će vaša regija uskoro dobiti ažuriranje. Da biste provjerili je li dostupno ažuriranje, idite na Postavke> Ažuriranja softvera na svom uređaju.

Samsun
Update

Prethodna ažuriranja Samsung Galaxy S20 FE

  1. kolovoza 2021 .: rujanska je zakrpa rano objavljena korisnicima s 4G i 5G modelima u Europi i Južnoj Americi. To je donijelo daljnja poboljšanja odziva telefona na dodirnom zaslonu.
  2. srpnja 2021 .: Samsung je predstavio ažuriranje G780FXXU4CUG5 za Galaxy S20 FE, donoseći sa sobom sigurnosnu zakrpu za Android iz srpnja 2021. godine. Ažuriranje je bilo veličine 330 MB i prvi put je primjećeno na Exynos LTE verziji uređaja, po SamMobileu.
  3. srpnja 2021 .: Stigla je verzija firmvera G780FXXU4CUG1 (h/t SamMobile) s nekoliko sigurnosnih zakrpa.
  4. travnja 2021 .: Verzija firmwera G781BXXU2CUD1 predstavljena je na Samsung Galaxy S20 FE 5G. Prema SamMobileu, ažuriranje nije uključivalo značajnu traku za izmjene sigurnosnu zakrpu za Android u travnju 2021. godine.
  5. ožujka 2021 .: Stiglo je mnoštvo ažuriranja fotoaparata s firmwerom G781BXXU2CUC6, uključujući nove efekte portretnog načina rada i mogućnost korištenja ultraširoke kamere u Pro načinu.
  6. veljače 2021 .: Jedan korisnički interface 3.1 predstavljen je na uređajima nakon povlačenja početnog ažuriranja. Zakrpa je uključivala verziju firmwera G781BXXU2CUB5 i došla je s teških 1,7 GB.
  7. prosinca 2020 .: Jedan UI 3.0 stigao je u obliku verzije firmwera G780FXXU1BTL1 i G781BXXU1BTL4 za modele 4G, odnosno 5G. To se dogodilo nakon izvješća da su uređaji u Rusiji ažuriranje dobili tjedan dana ranije.
    Ako ste uočili ažuriranje koje nismo, dajte nam savjet! Tražite još jedno ažuriranje? Svakako posjetite naš alat za praćenje ažuriranja Androida 11

Novim S22 predstavama mnogi korisnici nisu odušeljeni

Uskoro nam dolazi serija S22. Po svemu sudeći bit će puna nedostataka pa mnogi negoduju. Često se dovodi razmišljanje da se preskoči serija S22 zbog manjkavosti. Naime novi S22 će imati manji kapacitet baterije i neće podržavati SuperCharge već samo FastCharge. Ta odluka svakako nije sijela obožavateljima Galaxy S serije.

Pošto se radi o Premium seriji u Samsunga, svi su očekivali da će ponuditi nešto novo zbog čega bi postojeći, ali i novi korisnici privukli taj model. To se izgleda po najavama neće dogoditi. Ono što će biti zanimljivo na novom Samsungu jest velika leća na stražnjoj kameri, kao i prednja leća koja će biti ugrađena u ekran mobitela. Također naglašavaju da će podržavati S Pen, a mnogi nagađaju da je tu spajanje serije S i Note. Ako jest tako onda gubimo seriju Note koja se ne bi više plasirala na tržište. Sve u svemu o novom S22 možete pročitati >>>OVDJE<<<

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button