Gaming

Splinter Cell is back. Povratak legendarne igre.

Splinter Cell se ponovo vraća na popularne konzole. Kako je u zadnje vrijeme popularno raditi remastere, iz Ubisoft su se odlučili na ponovo baciti na posao te napraviti remake inačicu popularne video igre. Mnogi će reći da nije do koljena Konamiovoj Metal Gear Solid, ali svakako je doživjela uspjeh na PC.

Splinter Cell
Splinter Cell

Splinter Cell Stealth Waltrough

Naravno oni koji ne znaju radi se o igrici iz 3. lica. Ako poznajete Metal Gear Solid, Hitman, Mafia pa i GTA ova igrica je rađena na sličan fazon. Opet najsličnija je Metal Gear Solidu koji je briljirao na PS1, PS2 pa i na PS3.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
Splinter Cell

Na svojoj su službenoj stranici potvrdili da se ne radi o remasteru, nego o remakeu i da će pokušati zadržati duh originala, ali i da će na igri raditi veterani koji su dobro upoznati s franšizom. Opet kad pogledamo ovaj Remake i nije neka odskočna daska. Malo su poradili na nekim stvarima, ali grafika je i dalje Old School.

Vi sami prosudite dal se ispali preuzeti Remake, da ne bi bila loše ocijenjena kao Battlefiled 2042.

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pročitajte također
Close
Back to top button