Windows

Vrijeme je za jeftinu legalizaciju Microsoft OS

Davno smo već pisali da je Microsoft oborio cijene za Windows kao i Microsoft Office, ali ovaj put točnije 12.12.2021 kupite obe licence za ukupno 32 EUR. To je više nego povoljna cijena da bi se legalizirali naši balkanski operativni sistemi od Microsofta.

Microsoft
Microsoft

Microsoft na Double 12

Novembar je završio, a bliži nam se zanimljiv datum 12.12. – dan poznat kao Double12 koji se u JI Aziji obilježava kao verzija Dana samaca i Crnog petka. Povodom Double 12 dana obično se organiziraju razne rasprodaje. Ako ste propustili nešto povodom Black Fridaya, sad je prilika da to ispravite.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Windows 10 kao i Microsoft Office 2017 još će se dugo koristiti, pa ne morate se pribojavati da se bespotrebno bacili novce za ove 2 licence. Dobro poznavajući naš balkanski mentalitet možemo sa sigurnošću tvrditi da je preko 80% licenca na raznim računarima ili laptopima crackovano kao i s MS Office.

Mi ne obavezujemo vas da postupite kao na moranje, ovo je isključivo preporuka zbog par smjernica koje nudi originalan windows operativni sistem.

microsoft
12.12. China sale

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button