Pametni telefoniAndroid

Xiaomi predstavio mobitel MI 11 PRO

Xiaomi je prije 2 dana predstavio verziju MI 11 PRO. Dakako, Xiaomi iz dana u dan raste s svojim ponudama pa možemo reći da na tjednoj bazi isporučivaju novi telefon. Sad, koliko je to dobro ili ne, osobno sam koristio par verzija Xiaomija. Najviše me je privukla cijena uređaja kod modela Note 8 PRO i Note 9 PRO, ali mi je tako na živce išao njihov odnos sa senzorima. Senzori im i baš nisu uredno konfigurirani, pa sam često imao problem “gašenja mirkofona” jer se pri telefonskom razgovoru aktivira ekran i samim time je moguće manipulirati.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_11_pro-10816.php

Kod Samsunga to nije slučaj, ekran je tokom razgovora u stand by, odnosno izgašen. Da bi izbjegao taj problem kod Xiaomija moramo sam instalirati Samsungov launcher, pomoglo mi je jer je poziciju isključenja mirkofona prebacilo na drugu stranu ali mi je na toj poziciji ostao Call on hold. Kod drugih korisnika Xiaomia sam uvidio zadovoljsto jer su za neke solidne novce uspijeli dobiti po njima kvalitetan telefon. Mene osobno nije oduševio, pa tako ni njihova baterija u koju se kunu da može dugo. Ne znam ja standardno koristim mobitel već dugi niz godina, ali sam pogodak napravio sa Samsungovim M51 mobitelom koji ima 7000 mAh te štedni mod baterije me posluži čak 2 do 3 dana.

Johnny

Urednik i autor tekstova za balkantechsector.com Poznanik mrežnih komunikacija, tv sistema, mobilnih i PC uređaja te stručnjak za video nadzor i sigurnosne sisteme. Zajedno s vlasnikom balkan techa želimo pokrenuti regionalni web servis koji ima namjeru dati vam informacije o svemu tehnološkom što vas okružuje.

Povezani članci

Back to top button